Élet-Stílus

Odaajándékozta lányát barátainak egy indiai apuka, majd velük együtt ő is megerőszakolta

18 órán át tartották fogva, mielőtt meg tudott szökni apjától és a férfi barátaitól.

Az indiai hatóságok eljárást indítottak egy ötvenes éveiben járó férfi ellen, aki a két barátjával közösen megerőszakolta saját lányát – jelentette a helyi sajtó. A 35 éves nőt hétfőn nagyjából 18 órán át tartották bezárva az egyik férfi házában, és ez idő alatt egymás után többször is megerőszakolták.

A helyi rendőrség közlése szerint az apuka egy vásárba ment el lányával, ahol találkoztak a férfi egyik barátjával. Ekkor rávették a nőt, hogy menjen el velük egyik közös barátjuk házába. az Uttar Prades államban található Sitapur városában. Ott aztán bezárták egy szobába, ahol mindannyian megerőszakolták.

A nőnek nagyjából 18 órával később sikerült megszöknie. Anyjához szaladt, akinek elmondta, hogy mi történt, majd azonnal értesítették a rendőrséget. A rendőröknek csak az apuka egyik barátját sikerült letartóztatniuk az eset miatt, az apa és a harmadik férfi még szökésben van.

A helyi rendőrség közlése szerint az áldozat 16 évvel korábban feleségül ment egy férfihoz, de két év múlva házassága felbomlott, és ő kisfiával együtt visszaköltözött a szüleihez.

(A kiemelt kép illusztráció. Fotó:Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik