Élet-Stílus

Zannone: Olaszország orgiáiról hírhedt szigete

Smaragdzöld tengerével, gyönyörű kék egével, dimbes-dombos tájával Zannone szinte mindent kínál, amit egy szinte kihalt szigettől várható. De van még egy, amiben az oda utazók részesülhettek:

orgiákban.

Látja azt a villát ott fent? Az az a hely, ahol Casati Stampa márki szexpartikat tartott

– mondta egy korábbi halász a CNN újságírójának.

Giorgio Aniello ma már nem a halakkal, hanem a turistákkal foglalkozik, Olaszország nyugati partjához viszi őket a Pontine-szigeteknél található atollhoz. Ez és Zannone sötét, szexi múltja a két legnagyobb látványosság, amit meg tud mutatni Aniello.

A márki és színésznő felesége, Anna Fallarino csak úgy habzsolta az életet.

Buja egy ember volt, olyan, aki szereti nézni és fotózni, ahogy a sztárocska felesége szexel fiatalabb fiúkkal.

Aztán egy nap elege lett a hármasszexből, megölte a két szeretőt majd magát is.

Az 1960-as években Zannone egy titkos nyaralóhely volt, amit a sikkes és a szexuális kalandokat meg nem vető pár bérelt az államtól. Míg a férj elment vadászni, a feleség különböző dolgokkal ütötte el az idejét: megmártózott az ókori római medencékben, vagy más férfiakkal szórakoztatta magát a tengerparton. A sziget tökéletes helye volt a maszkos partiknak, melyek sokszor olyan orgiákba csapódtak, mint amiket a Tágra zárt szemek című filmben is lehetett látni.

Hétvégente több tucatnyi jacht és motorcsónak kötött ki a partjainál; hercegek, bárók, grófnők és milliárdosok jelentek meg Zannonében. Állítólag volt a villában egy titkos tükörszoba is, amibe be lehet lesni kívülről. A szomszédos szigetek lakói tudtak az őrült partikról, de senkinek se meséltek róla.

Az erotikus játékoknak akkor szakadt vége, mikor 1970-ben Anna beleszeretett az egyik jóképű szeretőjébe. Féltékenységében Stampa megölte a párt, majd a saját fejébe is golyót repített Rómában. Később a márki naplója napvilágra került, ahogy 1500 illetlen kép is, amiket ő készített.

Zannone múltjából szinte semmi sem látszik, teljesen üres, csak egy világítótorony és egy fehérre meszelt villa áll rajta, amire ráférne már a felújítás. Még az 1930-as években épült, az arisztokraták egymásnak adták a kulcsát, mert nagyon jó helyszín volt vadászatra az ottani mouflonokra, amik ma már védett állatoknak számítanak.

Kiemelt kép: Wikipedia

Ajánlott videó

Olvasói sztorik