Élet-Stílus

Ez a nagymama úgy néz ki, mint egy 18 éves modell. Állítja, csak a melleihez nyúlt doktor

Ha valaki meglát egy képet Gina Stewartról, és nem tud róla előtte semmi, biztos azt gondolja, hogy egy tizen- esetleg huszonéves modell.

https://www.instagram.com/p/BhVKhiMjYup/?taken-by=strawberriesandcream1

Pedig már 47 éves és nagymama.

Fel is vette a harcot a fiatal modellekkel, és már nincs messze attól, hogy ő legyen az ausztrál Miss Maxim 2018. Legalábbis a döntőbe már bekerült, ezzel kiütve a nyeregből több száz másik aspiránst.

A fiatalos modellnek négy gyermeke született, 27, 25, 23 és négy évesek, sőt már van egy 10 hónapos unokája is. A „titkába” is beavatta a Daily Mailt:

Az egyetlen kozmetikai beavatkozásom, hogy 10 éve megcsináltattam a melleimet. Sosem botoxoltam és semmilyen másik töltőanyagot sem használtam. A titkom, hogy nincs titkom

– nyilatkozta.

Stewart egyébként azt reméli a versenytől, hogy ha megnyeri, akkor a 10 ezer dolláros díjat fel tudja ajánlani egy barátjának, aki nemrég kapott stroke-ot.

https://www.instagram.com/p/Bg6D1iNjLI_/?taken-by=strawberriesandcream1

A lap arról is ír, hogy a modell testvére A McLoad lányaiból vagy X-Men kezdetek: Farkas című filmből ismert Aaron Jefferynek.

A Maxim oldalára kitett adatlapjából egyébként sok mindent meg lehet tudni a modellről, igazán szépségkirálynős válaszokat adott. Például, hogy mit tenne, ha ő uralná a világot, azt felelte:

Megvalósítanám, hogy a csokiban, a mogyoróvajban és a Nutellában se legyen kalória.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik