Élet-Stílus

Megvakult a bikinimodell, miután meg akarta változtatni a szeme színét

A 32 éves Nadinne Bruna világosszürke szemeket szeretett volna, ehelyett elvesztette a jobb szemére 80 százalékban, a bal szemére 50 százalékban a látását.

A kedvelt Instagram-modell Miamiban él, de Kolumbiába utazott a műtéthez, mert az Egyesült Államokban nem engedélyezett az efféle beavatkozás, ami kedvezményesen 750 ezer forintba került neki. A szilikon implantátumok elhelyezése viszont nem volt komplikációmentes, az argentin nő a beavatkozást követően azonnal érezte, hogy nincs minden rendben.

https://www.instagram.com/p/BhdFUNcnMa4/?taken-by=dannitabruna

A műtét után mély depresszióba zuhantam. Nagyon erős személyiség vagyok, általában nagyon bátor ás nagyon okos, de ennél teljesen hülyén viselkedtem.

Nadinne látása folyamatosan homályos, mert az implantátumok nyomják a szemidegeit, illetve állandóan fájdalmai vannak miatta.

Még kétszer visszatért Kolumbiába, hogy helyrehozzák a hibát, de nem sikerült, ezért Miamiban is kezelték miatta. Kiműtötték a szeméből a veszélyes implantátumokat szeptemberben, majd novemberben újra kés alá kellett feküdnie, meg kellett menteni a látását, mert zöld hályog alakult ki a szemein.

Azonban így is elvesztette a látása javát a jobb szemére, csak a 20 százalékát látja annak, amit előtte, bal szemére pedig a felét.

Úgy látok most, mint egy 90 éves néni

– idézi a Metro. Az eljövendőben pedig szaruhártya-átültetés is vár rá, de szürke hályoga is lett.

https://www.instagram.com/p/BhB-IRZHLXd/?taken-by=dannitabruna

„Olyan lett a testvérem, mintha az anyám lenne. Mindent megtesz értem” – mondta Nadinne, aki ikertestvérével, Dannával abból kovácsolt magának karriert az Instagramon, hogy képeket raktak ki azokról a kozmetikai eljárásokról, amiknek alávetették magukat.

Őrület, mert noha azt gondolom, nyitott voltam mindent közölni a műtétről az Instagram-oldalamon, még mindig azt kérdezgetik tőlem az emberek, hogy hol tudják ők is megcsináltatni. De nem gondolom, hogy a műtétek rosszak lennének, csak nem tudtam a kockázatokról, hibáztam azzal, hogy nem éreztem utánuk. A következő hónapban mellkisebbítő műtétet csináltatok, mert sokat fogytam idén, és ezért kénytelen vagyok megcsináltatni.

Kiemelt kép: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik