Élet-Stílus

Kokainos péniszével gyilkolt egy német orvos

Németország egy elismert orvosát, Andreas Niederblichert tartóztatták le, mert megölte egy szeretőjét kokainnal, amit a saját nemi szervére szórt előtte titokban.

A gyanú szerint három másik nővel is így tett, de a hírek szerint nekik nem lett súlyosabb problémájuk belőle. Az áldozat viszont túladagolásban elhunyt.

A 42 éves férfi 2016 közepe óta egy szász-anhalti klinika orvosigazgatója volt, plasztikai-, esztétikai és kézműtétekért felelt. Elismert volt szakmájában, a kórház is büszke volt rá, de azt senki se tudta, mit csinál titokban.

A nőkkel társkereső oldalakon ismerkedett meg, februárban aztán egy 38 éves nő összeesett a férfi halberstadti otthonában. A lakás a klinika területén van, a nőt még kórházba szállították, de életét már nem lehetett megmenteni. A boncolás kimutatta, hogy kokaintúladagolás végzett vele.

A nyomozás során a rendőrség két másik szexpartnerét is megtalálta az orvosnak, egy harmadik pedig önként jelentkezett a rendőröknél. Mindannyian azt mondták, hogy rosszul lettek a találkozójukon az orvossal, mintha bedrogozták volna őket, mikor orálisan kényeztették a férfit. Ezért jutottak arra a nyomozók, hogy a péniszével juttatta az áldozataiba a drogot Niederblicher.

Az orvost egyébként most Magdeburgban, az egyetemi kórház elzárt részén kezelik kábítószer-függősége miatt rendőrségi felügyelet mellett. Gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják –  – számolt be róla a Bild.

A hatóságok nem zárják ki, hogy még több áldozata lehet Niederblichernek, már csak azért sem, mert országszerte vállalt műtéteket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik