Élet-Stílus

Gyanús lett a rendőröknek, hogy a Lidlben dolgozó lány Gucciban járkál és minden héten Dubajban bulizik

Bizony nem ment rosszul a sora Vivienne Westwoodnak, aki Wales déli részén egy Caerphilly nevű városban élt és dolgozott a helyi Lidlben. A fiatal nő meglehetősen átlagosan keresett, (évi 10 ezer font volt a fizetése, ami nagyjából havonta 300 ezer forintnak felel meg) de mégis fényűző  életet élt. Westwood rengeteget utazott, drága, luxustermékeket vásárolt és minderről elég sűrűn közvetített az Instagramon. A nő mindenhova a párjával, Mark Priceszal utazott, aki mint kiderült:

Kokainnal kereskedett

A rendőröknek az tűnt fel, hogy a pár telepakolja a közösségi oldalakat olyan javakkal, amelyeket egyébként nem engedhetnének meg maguknak. A nyomozók kiderítették, hogy a pár több mint 100 ezer fontot költött a dílerkedés időszakában, ez nagyjából 35 millió forintnak felel meg. A Mirror a Wales Online WS-re hivatkozva megírta, hogy mikre költötték a rengeteg pénzt:

  • Audi RS4
  • Luxusutazások Párizsba és Dubajba
  • Gucci ruhák és kiegészítők
  • További dizájner táskák

A rendőrök miután lecsaptak a férfi lakására nagy mennyiségű kokaint és egyéb drogokat találtak. Vivienne Westwood a rendőrségi kihallgatáson elmondta, hogy fogalma sem volt róla, hogy a társa drogokkal kereskedik, így ártatlannak vallotta magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik