Élet-Stílus

Pezsgőben fürdették meg a 38 millió forintnyi arannyal felravatalozott férfit

 

A 33 éves Sheron Sukhdeo ingatlanügynök volt és használt autók kereskedésével foglalkozott, míg múlthéten le nem lőtték egy kocsiból szülei háza előtt Trinidad és Tobagóban. A férfit pénteken temették el, úgy ahogy élt, nagyon fényűzően.

Csak az arannyal díszített koporsója 13 millió forintba került és a férfin volt még 25 millió forintnyi arany ékszer, amit a gyászolók ajánlottak fel neki. Egy pár Timberland csizma is volt a koporsójában, amit a rokonai helyeztek el oda. Búcsúztatása előtt állítólag Moet pezsgőben fürösztették meg – írta a Daily Mail.

A kétgyermekes apát a búcsúztatás után egy 38 millió forintos Bentleyvel szállították el a krematóriumba. Úgy tudni, az ékszereket a hamvasztás előtt levették róla.

A Trindad and Tobago Guardian arról ír, hogy a rendőrség nem zárta ki, hogy családi viszály állhat a gyilkosság mögött, ahogy azt sem, hogy a Rasta City nvű banda tagjai végeztek vele. Sukhdeót egy rivális banda védelme alatt állt, de a Rasta City már évek óta fenyegette azzal, hogy megölik. Két éve állítólag már túlélt egy támadást, és több rendőrnek is fizetett a biztonságáért.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik