Élet-Stílus

A gyilkossal enyelgett az anya, mikor a babáját lekapcsolták a gépekről

Az ügyészség szerint Hayley Davidson anyja kapcsolatban volt Gordon McKay-jel, aki beismerte, hogy addig rázta az öt hónapos gyereket, míg agyvérzést nem kapott. Minden bizonnyal börtönbüntetést kap a férfi, miután a napokban elismerte tettét, ami még 2016-ban, Valentin-napon történt az otthonában.

A kislány később a kórházban hunyt el. A családdal a kapcsolatot tartó rendőrségi tiszt elmondása szerint, mikor bement a kórház családi szobájába, hogy azt tanácsolja az anyának, Catherine Davidsonnak, hogy kapcsolják le az életben tartó gépekről a kislányát, a nő éppen a gyerek gyilkosával enyelgett. Az ügyész, Jane Farquharson szerint az anya pár perccel a babája halála után már megint a férfi társaságát élvezte:

úgy tűnt, jobban aggódik McKay boldogsága és jóléte miatt.

A bíróságon arról is szó volt, hogy az anya és a gyilkos ekkor már egy ideje se veled, se nélküled kapcsolatban élt egymással. A pár tagadta, hogy a baba halála előtt találkoztak volna, de a vizsgálatok szerint egy légtérben a gyerekkel Davidson és McKay füvet szívott az előző este, aztán reggel az anya magára hagyta Hayleyt a férfivel. Egy óra múlva azt az üzenetet kapta: „gyorsan gyere vissza”.

Az anya, mikor belépett a nappaliba, azt látta, ahogy a férfi újraéleszteni próbálja a csecsemőt, majd azt mondja neki, hívja a mentőket, mert nem lélegzik a baba.

McKay az elején azt hazudta, hogy a gyerek leesett a babzsákról, míg ő zuhanyozni volt, de később elismerte a tettét, háromszor-négyszer is komolyan megrángatta a vállánál fogva a kislányt, ez vezetett az agyvérzéshez – írta a Sun.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik