Élet-Stílus

Egy felnőtt nő őszintén beszélt arról, hogy milyen a pelenkafétis

Egyre-másra ütik fel a fejüket az eddig kevésbé ismert fétisek, a LADbible most az ABDL (felnőtt csecsemő, pelenkakedvelő) közösségről írt.

Bővebben: sokan kedvelik azt, ha visszafejlődhetnek gyereknek és úgy élhetnek, mint egy csecsemő. Ebbe beletartozik az is, hogy pelenkát hordanak. Sokszor az ABDL-esek DDLG-sekkel lépnek párkapcsolatba, akik dominánsak, így engedelmeskedni lehet nekik.

Ilyen kapcsolatban él Jess és barátja Stephen is. A 23 éves Jess szeret totyogó babaként viselkedni, a szobája tele van gyerekjátékokkal, felnőtt méretű kezeslábasokkal, pelenkákkal, kisággyal és még egy pelenkázóval is.

A fiatal nő tapasztalatairól, mindennapjairól a YouTube-csatornáján számol be, elmeséli fétisének velejáróit, de vannak olyan videók is, ahol csak babaként viselkedik.

A LADbible-nek arról beszélt, hogy a legnagyobb félreértés vele szemben, hogy azt hiszik, nem képes normális felnőttként viselkedni.

Főzök magamra, vezetek, mosok, felöltözök

– nyilatkozta, emellett teljes állásban dolgozik.

Jess és Stephen egy éve jár, utóbbi kedveli barátnőjének a csecsemő szerepét, bár a koszos pelenkáját (pisilni bele pisil Jess, de a nagy dolgát nem végzi el benne) nem cseréli ki.

Jess sok negatív hozzászólást kap, és Stephent is gyakran támadják oldalán.

Emberek azt mondják, hogy erőszakos, vagy azt, hogy beteg, mert egy olyan barátnő akar, aki úgy viselkedik, mint én. Olyanokat mondanak, hogy ő egy pedofil, vagy hogy »soha nem hagynám egyedül a gyerekemmel«.

Jess azt is elismerte, hogy korábban szexuális bántalmazás áldozata volt. Ennek ellenére nem akarja összekapcsolni a múltját a jelenlegi érdeklődésével.

Nem gondolom, hogy ezt azért csinálom, hogy megbirkózzak a történtekkel. Nem is gondolok rá. Ez nem egy gyógyítási mód

– mondta, majd hozzátette, hogy ebben a közösségben sokan teljesen normális családból származnak.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik