Élet-Stílus

Orális szexes képet rejtő Ferrari-hirdetés terjed a neten

A tulaj valamiért úgy gondolta, a citromsárga Ferrari önmagában nem elég feltűnő, és egy kis szexszel még jobban fel lehet kelteni az érdeklődést. Sikerült.

Meglepő fotóra lehet bukkanni az eBay online aukciós oldalon, egy használt Ferrarit bemutató fényképek között. A 35 ezer fontért kínált sportautóról készült felvételek egyikén ugyanis egy hölgyet lehet látni, ahogy éppen orálisan kielégíti a sofőrülésen ülő férfit. Legalábbis pontosan olyan, mintha azt csinálná.

Valami nagyon gyanús történik azon a fényképen. Fotó:eBay

A hirdetést március 25-én adta fel az 1999-es Ferrari 360 Modena Giallo Nagy-Britanniában élő tulajdonosa, akinek végül csak sikerült elérnie, hogy ajánlata a lehető legnagyobb nyilvánosságot kapja.

Először a közösségi oldalakon kezdett el terjedni a hirdetés, miután az emberek kiszúrták, mi is látható az egyik fényképen. Majd kedden már a brit bulvársajtó is elkezdett beszámolni róla.

Az eladó közben a leírásban azt ígérte, újabb fényképeket is közzé fog tenni az autóról. Valószínűleg sokan várják.

Orális szexes esküvői fotó okozott botrányt Görögországban (18+)
Poénosra vette az esküvői fotózást egy brit pár Rodosz szigetén, de a helyiek nem voltak lenyűgözve. Az eredmény: kitiltották a külföldi esküvőket a népszerű helyszínről.

(Kiemelt fotó: eBay)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik