Élet-Stílus

Azt hinnénk a jóga egy nyugis dolog. Na de nem így

Hozzávalók: egy erkély és egy csipetnyi drog.  

Egy háromperces videóval rögzítették, ahogy egy nő egy első emeleti erkély szélén próbál „jógázni”. Közben az utcáról azt kérik tőle, hogy másszon le a korlátról. A nő kísértetiesen éles hangon csak annyit válaszolt, „jól vagyok”, éppen azelőtt, hogy megbotlott és majdnem leesett.

Aztán tovább folytatta, azt mondta, mindenki csak bántani akarja, miközben az utcáról egy létrán próbálják meg megakadályozni, hogy lezuhanjon. Aztán a mentősök is megérkezték, akik behúzták az erkélyre, majd kórházba szállították.

A videót a Facebookra kirakó férfi arról írt, hogy őrület mit tesz az emberekkel a drog és hogy mi történik mostanában Pompano utcáin. Egy hozzászóló alatta megjegyezte, a flakka nevű drogtól teljesen olyanok lesznek a használói, mint akit démon szállt meg.

A flakka egyébként egy szintetikus drog, hasonló a fürdősókhoz.

It’s crazy what drugs do to people, I was working today and came across this girl hanging off the balcony at an apartment building, we probably saved her from falling because we were the first ones on the scene and had to call 911. These pompano streets are nothing less than crazy smh…

Közzétette: John Krobatsch – 2018. március 19.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik