Nagyvilág

Fával szexelt, majd rendőrre támadt „Isten”

Kenneth Crowder (dizájnerdrog, usa, )
Kenneth Crowder (dizájnerdrog, usa, )

Valamilyen szintetikus kábítószertől állhatott be annyira egy férfi, hogy azt hitte, ő a teremtő.

A rendőrség gyanúja szerint valamilyen szintetikus kábítószert fogyaszthatott az a 41 éves férfi, aki megtámadott egy rendőrtisztet, miután többször is Istennek nevezte magát, és egy fával szexelt a floridai Melbourneben – írja a Huffington Post.

Egy helyi hírcsatorna beszámolója szerint, rendőrséget egy kertvárosi rész lakói hívták, és bejelentették, hogy egy meztelen férfi rohangál fel-alá a környéken, aki időnként fákat ölelget, szexuális aktust mímel velük.

 Kenneth Crowder (kép: Melbourne Police Department)

A helyszínre kiérkező járőr már farmerben, és pólóban találta a valóban nagyon furán viselkedő gyanúsítottat. Amikor a rendőr felszólította, hogy igazolja magát, a férfi fenyegetően indult el felé, és közölte az egyenruhással, hogy ő Isten.

A rendőr elővette a sokkolóját, és lelőtte vele a férfit, de az egyszerűen kihúzta magából az elektródákat, és rátámadt a járőrre. Ekkor egy második lövést is kapott a sokkolóval, de oda se hederített, az egyenruhás ezért egy jobbegyenessel terítette le.

A gyanúsított magával rántotta rendőrt: a földön fetrengve verekedtek tovább. A beállt férfi letépte rendőr jelvényét, és azzal próbálta leszúrni az egyenruhást, miközben azt ordította, hogy ő Thor. Ekkor végre megérkezett az erősítés, így sikerült megbilincselni a Kenneth Crowderként azonosított férfit.

A rendőrség azt gyanítja, hogy a férfi egy új, flakka nevű szertől veszítette el az öntudatát. A Floridában egyre inkább terjedő dizájnerdrogot fürdősóból állítják elő, így nagyon olcsó, ugyanakkor kifejezetten veszélyes. A vegyület azonban egyelőre nem szerepel a tiltott szerek listáján Floridában. Crowdert hatóság elleni erőszak vádjával letartóztatták, de később óvadék ellenében elengedték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik