Élet-Stílus

Nyilvános korbácsolásra ítélték a házasságtörő indiai nőt, majd megpróbálták megerőszakolni

24.hu
24.hu

2018. 03. 23. 15:51

A fához kötözött nőt a férje százszor ütötte meg a falusiak tömege előtt, akik közül többen szexuálisan molesztálták az eszméletlenre vert feleséget.
Korábban a témában:

Sokkoló büntetést szabott ki egy indiai falusi tanács egy férjezett nőre, házasságtörés miatt. A meg nem nevezett feleséget száz korbácsütésre ítélték, amit férje egy bőrövvel hajtott végre. A fához kötözött nőt nagyjából száz falusi állta körbe, miközben a férfi eszméletlenre verte az Uttar Prades államban található Laungában.

Az eset még március 10-én történt, de csak most számolt be róla a helyi sajtó, miután a büntetés végrehajtásáról készült mobiltelefonos videó terjedni kezdett a közösségi oldalakon. A felvétel eljutott a helyi rendőrséghez is, ami nyomozásba kezdett, és több embert is letartóztattak az eset miatt.

A húszas évei végén járó nőre azért rótták ki a brutális büntetést, mert öt nappal korábban otthagyta férjét egy másik férfi miatt, és odaköltözött családjához. A falusiak azonban meggyőzték, hogy térjen haza, mert férje megbocsájtott neki. Azonban amikor hazatért, a falu vezetői száz korbácsütésre ítélték.

Bár néhány falusi tiltakozott az ítélet ellen, azt végül végrehajtották. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint az eszméletlenre vert nőt a korbácsolás után egy házba vonszolták, ahol a tanács volt vezetője és hívei szexuálisan molesztálták, hogy „megtanulja a leckét”.


Majd miután magához tért, figyelmeztették, hogy erről soha senkinek ne beszéljen, vagy megölik A büntetést bemutató videó a tanács vezetőinek kérésére készült, hogy elrettentésként szolgáljon minden más nőnek. Végül ez okozta vesztüket.

A felvétel ugyanis eljutott a rendőrségre is, ami az alapján nyomozást indított az ügyben. Azonosították a felvételen látható nőt, akit kihallgattak, majd 18 ember ellen indítottak eljárást, akik közül 12-t még nem azonosítottak. A rendőrség közlése szerint letartóztatták a nő férjét, a tanács egykori vezetőjét és annak fiát, a többieket pedig körözik.

Arról egyik hírben sem tettek említést, hogy a falusi tanács bármilyen büntetés kiszabott volna a férfira, akivel a feleség megcsalta a férjét.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.