Élet-Stílus

Meghalt egy 2 éves lány, miután folyóba gurult az autó, amiben egyedül hagyták

Anyja csak pár pillanatra hagyta magára, de mire visszatért, az autót sehol nem találta.

Meghalt egy kétéves kislány a walesi Cardigan városában, miután folyóba gurult az autó, amiben anyukája hétfő délután pár pillanatra magára hagyta, amíg pénzt vett magához – jelentette a helyi sajtó. Kiara Moore szülei eleinte azt hitték, hogy az autót tolvajok lopták el, miután visszatérve nem találta a járművet.

A szülők a közösségi oldalakon kérték az emberek segítségét a „kislánnyal együtt ellopott” autó megtalálásához, ami után a hatóságok is nagy erőkkel kutattak. A járművet végül alig két órával az eltűnése után találták meg a rendőrök.

Kiarát azonnal kimentették a Teifi folyó vize alá került Miniből, és Cardiff egyik kórházába szállították, ahol azonban már nem tudták megmenteni az életét, és hétfő este meghalt. A kislány jövő hét kedden ünnepelte volna 3. születésnapját.

Meghalt egy 2 éves kislány, miután ráesett egy tükör a cipőboltban
Az amerikai gyereket a fején találta el a majdnem két méteres tükör, amit csak két felnőtt tudott róla leemelni.

A kislány apja a Facebook-oldalán közzétett posztban elmondta: a kislány és anyukája éppen hazaindultak a családi vállalkozás irodájától, amikor „ráült a bankkártyára, és az eltört”, és ezután ment vissza az irodába, hogy pénzt vegyen magához.


Amikor visszament, az autót sehol nem találták. Jet Moore elmondása szerint megnézték a folyót is, de nem látták nyomát az autónak, és „ezért azt gondoltuk, hogy ellopták”.

A rendőrség közben tovább folytatja a nyomozást a tragikus baleset körülményeinek kivizsgálására, és szemtanúk jelentkezését várják, akik láthatták, ahogy az autó a folyóba gurul.

Kiemelt fotó: Facebook/Jet Moore

Ajánlott videó

Olvasói sztorik