Élet-Stílus

Ostoba balesetben halt meg a kislány, aki legyőzte a rákot

Mély gyászba borult egy iskola közössége a kanadai Torontóban, hétfőn este. Egy szörnyű balesetben meghalt az ötéves Camila De Almeida Torcato, aki egy évvel ezelőtt legyőzte a rákot.

A kislány szeptemberben, egy évvel az utolsó kemoterápiás kezelése után kezdett el a Szent Rafael katolikus iskola óvodájába járni. Hétfő délután az apja ment érte, együtt indultak haza, amikor egy elszabadult, üres terepjáró egy parkoló autónak nyomta őket. Az apa csak könnyebben sérült meg, a kislány azonban a kórházban belehalt sérüléseibe. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, egyelőre nem történt letartóztatás az ügyben.

„Nagyon különleges kislány volt. Korábban voltak problémái, rákos volt, de keményen harcolt” – mondta az újságíróknak, elcsukló hangon az apa kedden, a család otthona előtt.

„Kicsit félénk kislány volt, de nagyon édes. Általában az anyukája ment érte az óvodába, de aznap én mentem, mert az előző este megkért rá. Az autósoknak sokkal jobban kellene figyelniük, hogyan parkolnak le az iskolák környékén, mert ez bármikor, bármelyik gyerekkel megtörténhet” – mondta a férfi.

(via Toronto Star)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik