Élet-Stílus

Meghalt egy 2 éves kislány, miután ráesett egy tükör a cipőboltban

Az amerikai gyereket a fején találta el a majdnem két méteres tükör, amit csak két felnőtt tudott róla leemelni.

Cipővásárlás közben halt meg egy kétéves kislány egy Georgia állambeli cipőboltban, miután ráesett egy rosszul felerősített tükör – jelentette a helyi sajtó. Ifrah Siddique az anyukájával és öccsével volt a Riverdale városában található üzletben, amikor a baleset történt.

A kiérkező mentő azonnal egy közeli kórházba szállították a kislányt, de már nem tudták megmenteni az életét. Egy rokon elmondása szerint a tükör a fején találta el a gyereket. A halál hivatalos okát egyelőre nem tudni. Unokatestvére a helyi sajtónak azt mondta, a kislánynak belső vérzése volt, és sok vért veszített.

A család a tűzoltóságtól úgy értesült, hogy a majdnem két méter magas, nehéz tükör mindössze egy csavarral volt rögzítve, és bármikor leeshetett volna a helyéről. A helyi sajtónak nyilatkozó családtag elmondása szerint a tükör olyan nehéz volt, hogy két felnőtt kellett ahhoz, hogy leemeljék a lányról.

A cipőbolt közleményben tudatta, hogy teljesen együttműködnek a hatóságokkal a péntek este történt baleset körülményeinek kivizsgálásában, és részvétüket fejezték ki a családnak. Ennél többet azonban nem közöltek a tragédiáról, a család iránti tiszteletből.

A kiemelt fényképen Ifrah Siddique. Fotó:WSB-TV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik