Élet-Stílus

Rágógumi-automatát akart lopni az állatmenhelyről, de minden rosszul sült el – videó

A kutyaajtón át hatolt be egy állatmenhely épületébe egy betörő Sacramentóban, ez volt az utolsó, amit még sikeresen teljesített.

Aztán megpróbálta a bejárón át kivinni a bent álló rágógumi-automatát, az nem esett le neki sokáig, hogy azon a kis résen képtelen lesz kivinni. Közben az automata teteje leesett, a rágók pedig szanaszét hullottak. Egy kevés apró azért kihullott az automatából, nagyjából egy dollárt össze is szedett, azt viszont már nem vette észre, hogy pár lépésre ott van egy pulton egy adományokkal teli doboz.

Majd rájött, hogy valószínűleg van másik kijárata is az épületnek, csak azzal nem számolt, hogy az állatmenhely tele lesz kutyákkal, úgyhogy úgy 50 eb kezdett el ugatni neki. Még átdobta egy szögesdrótkerítésen az automatát, aztán lelépett.

A férfi béna ténykedéséről készült biztonsági kamerás felvételek mellett a menhely kiposztolta azt is, hogy aki tud valamit a barna hajú, barna fölsőt és sötét nadrágot viselő férfiről, az értesítse őket.

Gumball Bandit

Help catch the guy who stole a gumball machine from shelter pets – Sacramento’s dumbest criminalsThe Gumball Bandit faced many trials and tribulations when he broke into our shelter and stole our fund-raising gumball machine. But don’t feel too sorry for this candy crook, he did just steal from a shelter after all. You can help us catch him by sharing this video! Gumball.com Sacramento Police Department The Sacramento Bee

Közzétette: Front Street Animal Shelter – City of Sacramento – 2018. március 9.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik