Élet-Stílus

Megölte a betörő a kutyát, majd elaludt az ágyban

Joseph Sneed már akkor tudta, hogy nincs valami rendben, mikor szerda éjjel belépett a lakásába, pedig akkor még meg se pillantotta a kutyáját. Ugyanis egy bőrönd valamiért akadályozta, hogy ki tudja nyitni az ajtaját.

Aztán meglátta a pitbullját, Carmelát, aki vérbe fürödve feküdt a padlón. A férfi azonnal elhagyta a lakását, és tárcsázta a rendőröket. Azt gondolta, hogy, aki betört hozzá, még mindig ott lehet, mert az ajtók be voltak csukva, és nem volt jele annak, hogy valamit elvittek volna.

A biztonsági cég tulajdonos és magándetektív Sneednél volt fegyver, de azt nyilatkozta, hogy mindenkinek azt tanítja:

annak ellenére, hogy a tiéd a lakás és az érzelmek el is árasztanak, nem szabad bemenned. Szóval azt tettem, amit tanítani szoktam. Nem tanítok valamit, hogy aztán az ellenkezőjét tegyem. Nem tűnt észszerűnek bemennem abba a házba, még akkor sem, ha volt nálam fegyver, nem ismertem eléggé a helyzetet

– nyilatkozta a CBS Newsnak.

Kiérkeztek a rendőrök, és megnézték a lakást. Az egyik aztán kiment a férfihez, és megkérdezte, hogy tud-e arról, hogy valaki van bent, amire azt felelte, hogy nem tud róla.

Pedig volt: egy 31 éves, magas, legalább 110 kilós férfi aludt az ágyában. A rendőrség szerint a férfi a második emeleti ablakon keresztül ment be, mikor elindult felé a kutya, amivel több késszúrással végzett.

Mikor a rendőrök kivitték a lakásból a betörőt, megkérdezte Sneed, miért ölte meg a kutyáját, de a férfi csak rá nézett, mondani nem mondott semmit.

De aztán csak még furcsább lett a helyzet, mikor visszament a férfi a lakásába. A ruháit bepakolták egy bőröndbe, és üres műanyag zacskók valamint olyan ruhák voltak szerte a lakásban, amik nem is az övék voltak. És alkohol, rengeteg üveggel, de „egy sem, talán egy, volt üres” – mondta Sneed.

Arra a kérdésre, hogy mit érzett ekkor, a férfi azt válaszolta, hogy

hihetetlen az egész, de jobb, ha el sem mondom, pontosan mi volt az.

Kiemelt kép: CBS News

Ajánlott videó

Olvasói sztorik