Élet-Stílus

Megölte a betörő a kutyát, majd elaludt az ágyban

24.hu
24.hu

2018. 03. 02. 15:06

Korábban a témában:

Joseph Sneed már akkor tudta, hogy nincs valami rendben, mikor szerda éjjel belépett a lakásába, pedig akkor még meg se pillantotta a kutyáját. Ugyanis egy bőrönd valamiért akadályozta, hogy ki tudja nyitni az ajtaját.

Aztán meglátta a pitbullját, Carmelát, aki vérbe fürödve feküdt a padlón. A férfi azonnal elhagyta a lakását, és tárcsázta a rendőröket. Azt gondolta, hogy, aki betört hozzá, még mindig ott lehet, mert az ajtók be voltak csukva, és nem volt jele annak, hogy valamit elvittek volna.

A biztonsági cég tulajdonos és magándetektív Sneednél volt fegyver, de azt nyilatkozta, hogy mindenkinek azt tanítja:

annak ellenére, hogy a tiéd a lakás és az érzelmek el is árasztanak, nem szabad bemenned. Szóval azt tettem, amit tanítani szoktam. Nem tanítok valamit, hogy aztán az ellenkezőjét tegyem. Nem tűnt észszerűnek bemennem abba a házba, még akkor sem, ha volt nálam fegyver, nem ismertem eléggé a helyzetet

– nyilatkozta a CBS Newsnak.

Kiérkeztek a rendőrök, és megnézték a lakást. Az egyik aztán kiment a férfihez, és megkérdezte, hogy tud-e arról, hogy valaki van bent, amire azt felelte, hogy nem tud róla.

Pedig volt: egy 31 éves, magas, legalább 110 kilós férfi aludt az ágyában. A rendőrség szerint a férfi a második emeleti ablakon keresztül ment be, mikor elindult felé a kutya, amivel több késszúrással végzett.

Mikor a rendőrök kivitték a lakásból a betörőt, megkérdezte Sneed, miért ölte meg a kutyáját, de a férfi csak rá nézett, mondani nem mondott semmit.

De aztán csak még furcsább lett a helyzet, mikor visszament a férfi a lakásába. A ruháit bepakolták egy bőröndbe, és üres műanyag zacskók valamint olyan ruhák voltak szerte a lakásban, amik nem is az övék voltak. És alkohol, rengeteg üveggel, de „egy sem, talán egy, volt üres” – mondta Sneed.

Arra a kérdésre, hogy mit érzett ekkor, a férfi azt válaszolta, hogy

hihetetlen az egész, de jobb, ha el sem mondom, pontosan mi volt az.

Kiemelt kép: CBS News

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Vladimir Putin, President of Russia, during the opening session of the Paris Peace Forum, an event that is a part of the commemoration ceremonies to mark the centenary of the 1918 Armistice, at the Villette Conference Hall in Paris
The Paris Peace Forum was created to
bring together all actors of global
governance to strengthen multilateralism
and international cooperation. 
On Sunday, November 11, 2018, in Paris, France. (Photo by Artur Widak/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.