Élet-Stílus

Pornót nézett, és maszturbált a betörő, amikor rajtakapták egy idegen házban

Óriásit sikított a Lisa Mirizzi, amikor február 14-én, hajnalban lement teát készíteni magának, a Los Angeles-i lakásuk alatt lévő póthajüzletbe. A számítógépnél egy vadidegen férfi ült, aki egy pornóvideót nézve éppen kielégítette magát.

A visításra azonnal lent termett a nő férje, Mike és felnőtt fiuk, Giovanni is. Az idegen menekülni próbált, de hiába ugrott villámgyorsan az ajtóhoz, az be volt lakatolva. Az férfit elkapták és sikerült fogva tartaniuk, amíg kiérkeztek a rendőrök, és őrizetbe vették.

Később az üzletben működő biztonsági kamerák felvételéből kiderült, hogy a betörő egy szellőzőn keresztül, az álmennyezeten át jutott be az üzletbe. Zsebre tett némi készpénzt, pár hitelkártyát, aztán rágyújtott egy marihuánás cigarettára, és leült a számítógép mellé. Töltőre dugta a telefonját, és miközben várakozott, elmerült az online-pornó világában.

A helyi rendőrök jól ismerték már a tettest, a többszörös visszaeső, 28 éves Alan Estradát. A férfi előzetes letartóztatásba került. A család, miután visszakapták az összes eltulajdonított értéküket, már csak nevetnek a bizarr eseten.

(via KTLA)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik