Élet-Stílus

Minden, amit a vagináról tudni akart, de nem mert megkérdezni

Két orvos-kutató, Nina Brochmann és Ellen Støkken Dahl írt egy könyvet The Wonder Down Under (magyarul nagyjából A csoda ott lent) címmel, amivel a téveszméket, mítoszokat akarták letisztítani a női nemi szerv körül. Például, hogy a G-pont nem is létezik

Egy új hipotézis az, hogy G-pont egyáltalán nem egy különálló fizikai dolog, hanem a csikló egy mélyen fekvő belső része, ami stimulálódik szex közben

– írta a szerzőpáros a FEMAIL-nek. A csikló belső része? Igen:

úgy gondoljuk, hogy a klitorisz, a nők szexuális örömének helyszíne, mindössze mazsola nagyságú.

Majd hozzátették azt is, hogy igaz, ez csak a jéghegy csúcsa. „Egy kis része egy nagy és rendkívül érzékeny szervnek, amely mélyen kiterjed a nő medencéjében”.

Könyvükben arról is írnak, hogy a fogamzásgátló tabletták, szemben a gyakran hangoztatottal, nem hizlalnak. Emögött az igazi ok az, hogy a nők felszednek pár kilót, mikor megtalálják a párjukat, és ez gyakran egybeesik tabletta szedésének kezdetével.

Arra is felhívja Brochmann és Støkken Dahl a figyelmet, hogy a női orgazmushoz a legjobb a CAT-pozitúra, vagyis a „közösülés összehangolási technika”. Ami hasonló a misszionárius-pózhoz, annyi különbséggel, hogy a férfi ne a kezén támaszkodjon, hanem az alkarján, így nagyobb felületen érintkezik a két test, és a férfi nem lök, hanem vízszintesen simul a nő testéhez.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik