Élet-Stílus

„Szellentése egy álmomat váltotta valóra” – így élvezkedik a férfi, akinek a fingás a fétise

Három férfi mesélt a Vice-nak, milyen eproctofíliásnak lenni, hogyan befolyásolja őket az intim együttléteiknél, és hogyan jöttek rá, hogy erről van szó náluk.

Hogy mi az az eproctofília? Egy fétis, a szellentés okoz nekik különös szexuális örömöt.

A lapnak a három megszólaló – egy egyedülálló, egy meleg és egy heteroszexuális férfi – arról beszélt, hogy mindenki különbözőképpen élvezi: van, aki azt szereti, ha egy másik nemű  fingja le, míg mások szerint a szellentőnek ugyanolyan neműnek kell lennie, mint ő, még akkor is, ha az ellenkező nemhez vonzódik.

A másik különbség közöttük, hogy van, aki kapni, van, aki adni szereti. Utóbbi azonban nagyon ritka.

A fingást általában viccesnek, visszataszítónak és/vagy kínosnak tekintik. Egy élmény ilyen reakciókkal súlyosbítva szexuális preferenciát eredményezhet

– mondta a Vice-nak a szexuálterapeuta Sarah Berry.

Egy 22 éves heteroszexuális férfi arról beszélt, hogy pontosan meg tudja mondani, mikor tudta, hogy neki ez a fétise, hat éves volt ekkor:

Emlékszem, még csak ki se mondhattam a szót, hogy fingás, mikor gyerek voltam, szóval emiatt még inkább tabunak, tiltottnak érezhettem

– magyarázta.

Egy 52 éves homoszexuális férfi szintén arról beszél, hogy a gyerekkorából gyökeredzik a vonzódása.

Fiatal fiúként mindig is volt egy kimondatlan csodálatom az olyan fiúk irányába, akik nyilvánosan mertek fingani, mert olyanoknak tűntek, akik gátlások nélküliek, magabiztosak és kicsit felforgatók.

Aztán ahogy idősebb lett, egyre jobban illeszkedett ez a szexualitásához:

Egy nap, mikor kicsit elcsigázottnak éreztem magam, sokkolni akartam. Hagytam, hogy hangosan kijöjjön, ahogy elgyalogoltam egy férfi mellett az egyetem edzőtermének öltözőjében. Aztán már rendszeresen csináltam. Néha a fingásaim pozitív reakciókat váltottak ki.

Az imént említett két férfi között a legnagyobb különbség, hogy a 22 éves még nem merte kiélni mással a fantáziáját, míg az 52 éves már megtette. A fiatalabb a nők szellentéséért van oda, online fórumokon már talált is olyanokat, akik benne lennének.

A chatszobákon kívül videókkal próbálja kiélni a fantáziáját:

Nincs bennük szex vagy meztelenség. A legtöbb videóban, amit megnéztem, csak egy modell volt egymaga, néha teljesen felöltözve, néha fehérneműben.

Az 52 éves férfi pedig 12 évvel ezelőtt találkozott egy másik férfivel, akinek szintén ez volt a fétise.

24 órát töltöttünk együtt, ami alatt egymás előtt fingottunk különböző helyeken, így étteremben is. De egymás kezébe, sőt, egymás arcába is szellentettünk.

A Vice harmadik megszólalója egy 37 éves, heteroszexuális férfi volt, akinek már több tapasztalata is van a témában, és noha hetero, csak a férfiak fingjáért van oda. Egy alkalommal, az unokatestvérével nézett tévét, mikor

szándékosan az arcomba fingott, vicces akart lenni. De azt nem tudta, hogy a szellentése egy álmomat váltotta valóra.

Noha mind a hárman különbözően élik ki a vágyaikat és különbözően gondolkodnak róla, egy mindannyiukban közös: egyikőjük sem koprofíliás, vagyis az ürülék nem okoz nekik semmiféle vonzalmat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik