Élet-Stílus

Meztelenre vetkőzött és pornót kezdett el nézni a repülőn egy utas

A botrányosan viselkedő malajziai férfit végül kénytelenek voltak még repülés közben megkötözni. A róla készült fotók a közösségi oldalakon terjednek.

A leszállás után letartóztatta egy férfi egy bangladesi repülőtéren, miután utazás közben levette az összes ruháját, és pucéran pornót kezdett el nézni a laptopján, majd a női légi utaskísérőlet kezdte el zaklatni – jelentette a helyi sajtó. A húszéves egyetemista emellett maszturbálni is kezdett, valamint az ülésre vizelt és pucéran sétált el a széksorok között a vécéig – mondták el szemtanúk a The Star című malajziai lapnak.

A beszámolók szerint a férfi nem sokkal a Kuala Lumpurból történt indulás után vette le az összes ruháját a Malindo légitársaság Dhakába tartó gépén. „Elkezdett pornót nézni a laptopján, egyáltalán nem törődve a körülötte lévő emberekkel” – mondta el az egyik utas a The Sun Daily című malajziai újságnak.

Végül az utaskísérők „udvariasan megkérték, hogy öltözzön fel, aminek eleget is tett” – mondta az utas. Nem sokkal később azonban két női utaskísérőt is elkezdett zaklatni, majd agresszívvá vált, amikor megpróbálták megnyugtatni.

Rémálom lett a nyolcórás repülőútból – egy gyerek miatt
Végig üvöltött, de nem lehetett vele mit kezdeni.

Ezután a légitársaság szóvivőjének elmondása szerint nem volt más választás, meg kellett kötözniük a férfit, amit végül több utas segítségével tudtak megtenni. A szóvivő közlése szerint ezt a többi utas biztonságának védelmében kellett végrehajtani. Az utasok egy szemtanú elmondása szerint örömmel vették tudomásul, hogy a férfi meg lett kötözve.

Az egyetemistát a Shahjalal nemzetközi repülőtéren történt leszállás után letartóztatták a helyi hatóságok. Az esetről szóló beszámolókban az nem szerepel, hogy vádat emeltek-e ellene.

(A kiemelt fényképen a közösségi oldalakon terjedő fényképek a botrányos utasról)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik