Élet-Stílus

Rémálom lett a nyolcórás repülőútból – egy gyerek miatt

Végig üvöltött, de nem lehetett vele mit kezdeni.

Előkerült egy augusztusi videó, amely alapján leszögezhető: borzasztó élményben volt része azoknak az utasoknak, akik ezen a nyári napon a Lufthansa járatán Németországból utaztak az Egyesült Államokba.

A kínokat egy üvöltő hároméves gyermek miatt, pontosabban az őt kordában nem tartó anyuka miatt kellett átélniük.

Az egyik utas, Shane Townley által rögzített, lentebb megtekinthető felvételről kiderül, hogy a gyerek már felszállás előtt nem bírt magával, visított és üvöltött, és ezt a két tevékenységet a nyolcórás úton sem hagyta abba. Ezen kívül mindenhová felmászott, folyamatosan rohangált – úgy, hogy az anyja egy pillanatig sem próbálta meg kezelni a helyzetet. (Illetve egyszer a videóban elhangzik egy „Nyugodj meg, szívem!”).

Az elején, még mielőtt a gép felszállt volna, az anyuka elmondta a stewardessnek, hogy amint lesz WiFi, odaadja a gyereknek a tabletet, és nyugalom lesz. De nem lett internet, és nem lett nyugalom, a teljes út üvöltéssel telt.

Az egyik forrás ugyanakkor említi, hogy a repülőtársaság „egy érintett személy egészségügyi adatainak védelme miatt” nem adott ki részletes állásfoglalást az ügyben (leszámítva a közlést, hogy alkalmazottaik mindent lehetőt megtettek); tehát elképzelhető, hogy a kisfiú beteg, és/vagy valamilyen magatartászavar miatt nem lehetett féken tartani. Ugyanakkor nincs arra utaló jel, hogy az anyuka ezt az érintett utasoknak jelezte volna.

Ennek megfelelően a hozzászólásokban is részben az anyukát és a gyereket hibáztatják (akihez „ördögűzőt kellene hívni”), részben pedig – akik szerint tényleg betegségről lehet szó – az esetet videózó férfit és a többi kommentelőt szidják, amiért ítélkeznek.

 

via Business Insider, Daily Mail. Kiemelt fotó: YouTube

Ajánlott videó

Olvasói sztorik