Élet-Stílus

Motorra kötözve vonszolta 10 éves kislányát egy apa, mert engedetlen volt – videó

A 38 éves kínai férfi bottal ütlegelte, majd egy murvás hegyi út vonszolta végig a gyereket, mert nem fogadott neki szót.

A kínai hatóságok letartóztattak egy 38 éves férfit, miután terjedni kezdett róla egy videót, amin látni lehet, ahogy megveri, majd egy motorhoz kötözve vonszolja végig tízéves kislányát egy hegyi úton – jelentette a helyi sajtó. A Guanxi tartományban élő férfi a rendőrségnek beismerte tettét, és elmondta, azért bántalmazta gyermekét, mert nem fogadott szót neki.

Az esetről készült mobiltelefonos felvételen látni lehet, ahogy a Wei vezetéknevű férfi egy bottal ütlegeli a földön fekvő, és kétségbeesetten síró gyermekét. Aztán a lábánál fogva egy motorhoz cibálja a kislányt, akit a lábánál fogva a járműhez kötöz, majd elindul, magával vonszolva a gyereket egy murvás hegyi úton.

A helyi rendőrség kedd délután értesült a videóról, ami egy helyi WeChat csoportban kezdett el terjedni. A hatóságok azonnal nyomozást indítottak, és közlésük szerint alig húsz perccel később már őrizetbe is vették az apát, Ya Long város egyik piacán.

A lány kórházba szállították, ahol ellátták sérüléseit. A beszámolók szerint nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, de az orvosok még nem engedték ki a kórházból, hogy alaposabban megvizsgálják a fejét, belső sérülések után kutatva. Emellett pszichológiai vizsgálatnak is alávetik.

Az apát gyermekbántalmazás gyanújával vették őrizetbe. A rendőrség közlése szerint Wei elismerte, hogy ő látható a felvételen. A férfi elmondta: lánya rokonoknál volt, és azért ment oda hozzá, hogy iskolába vigye, de a lány nem fogadott szót neki, és ezért verte meg.

(Kiemelt fotó: YouKu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik