Élet-Stílus

A falhoz vágta a póknak hitt hat hónapos babát

Dwayne Lindseynek egy hat hónapos gyerek halála miatt kell felelnie a melbourne-i bíróságon. Chayse Dearing 2016 júniusában hunyt el, Lindsey és a baba anyja pár nappal később kelt volna egybe.

A férfi a bíróságon azt állította, hogy a gyerekkel a mellkasán aludt el, amikor felkelt, felugrott, mert azt hitte, hogy egy pók mászik rajta. A baba legurult a melléről és a fali fűtőtestbe verte a fejét.

Vic Police

Az ügyész szerint Lindsey nem mond igazat, mert véletlenül nem verhette be a baba így a fejét. Chayse súlyos agyi- és gerincsérüléseket szenvedett, véraláfutásos volt a nyaka, karcolások és zúzódások takarták az ágyékát.

A baba anyukája, Michelle Dearing az esetkor éppen két barátjával vásárolgatott az esküvőjére. Lindsey azzal hívta fel, hogy valami baj van a gyerekkel, nem lélegzik és vérzik az orra. Mikor az anya hazaért, már a mentősök küzdöttek a gyerek életéért, de már nem tudták megmenteni. Michelle az ajtóban elájult.

Egy szemtanú Lindsey-vel szemben azt állítja, hogy a férfi beismerte neki, a babát megrúgta és megütötte. A férfi ügyvédje szerint ügyfele nem gyilkos és nem akarta bántani a babát – idézi a Daily Mail.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik