Nagyvilág

Férje késelte halálra az egyik legismertebb moldovai modellt

Megölte feleségét majd kiugrott egy panelház hetedik emeleti ablakából egy moldovai férfi, írja a Daily Mail.

A 31 éves Anastasia Cecati nevét országszerte ismerték, modell, énekes és színésznő volt egyben. Halála előtt állítólag összeveszett 34 éves férjével, aki ezután halálra késelte őt a fővárosban, Chișinăuban.

wish everyone a beautiful day☀️

A post shared by Anastasia Cia o f f i c i a l (@anastasiacia) on

Alexei Mitachi szintén nagy hírnévnek örvendett, fogorvosként dolgozott, ő kezelte az ország leggazdagabb és legismertebb személyeit. A gyilkosság után a hetedik emeletről vetette magát a mélybe.

A mentők vérben úszva találták meg Cecati testét. A pár 20 napos csecsemőjét egy másik szobában találták meg és azonnal kórházba szállították.

A nő 16 évesen kezdett modellkedni, karrierje során szerepelt a GQ, a Playboy és a Maxim című lapokban is. Hazájában televíziós sorozatokban is feltűnt, és a szomszédos Romániában második lett egy nemzetközi szépségversenyen.

Hosszú ideig Bukarestben élt, majd Dubajba költözött, ahol tévéműsorokat készített és dalokat írt.

Férjével tavaly ismerkedett meg a fogászatán, majd hamar egybe is keltek. Mitachi ebben az évben vált el első feleségétől, akivel közös gyermekük 4 éves.

A házasságuk helyi sajtóértesülések szerint hamar tönkrement, állítólag nem is éltek már együtt a folyamatos nézeteltérések miatt. A tragédia napján a férfi gyermeklátogatáson járt a nő lakásán.

@belgaqueenbrussels #latedinnerwithmysister❤️

A post shared by Anastasia Cia o f f i c i a l (@anastasiacia) on

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik