Élet-Stílus

Elmondta, hogyan él szexuálisan aktív életet 300 éves szellem férjével

Amanda Teague-nek már teljesen elege volt a „fizikai világ” férfiaiból, mikor találkozott egy XVIII. századi haiti kalóz szellemével, Jackkel 2014-ben, akivel a múlt hónapban össze is kötötte az életét.

A 45 éves downpatricki, korábbi Jack Sparrow-hasonmás nő egy az internetre feltöltött videójában arról beszél, hogy a 300 éves kísértettel randizni jár, szoktak vitatkozni és egy nagyon aktív szexuális életet élnek. Utóbbiról az érdeklődőknek el is mondta, hogy milyen.

A spirituális szex arról szól, hogy érezzük az energiákat. Semmi köze a maszturbációhoz. Noha bármilyen pozíció kipróbálható így, a legjobb, ha a misszionáriussal kezdjük, mert így könnyebb érezni a súlyukat.

– idézi a Sun. Hozzátette, hogy a barátai között is sokan vannak, akik kísértetekkel szexelnek.

Ismerek egy nőt, aki orgiákat tart szellemekkel, és nagyon élvezi. Nem azért, mert amiket csinál, azt nem tenné meg valós férfiakkal. Ő egy valós emberrel él házasságban, és ő is részt vesz ezeken az orgiákon.

A videóban korábban kapott kérdéseket is megválaszolt Amanda Jackkel, így azt, hogy a kalóz miért éppen őt választotta a rengeteg nő közül.

Oké, szóval azt mondja, hogy bár domináns és nehéz természetű tudok lenni, nagyon hűséges is vagyok, és a végsőkig tudok küzdeni olyanokért, akik számítanak nekem.

Jack nejének azt is elmondta, hogy egy szellemnek kiváltáság, ha egy világi nővel tud kapcsolatot kialakítani, és nincsenek is sokan, akik erre felkészültek, nem úgy mint Amanda.

A pár egy hajón, nemzetközi vizeken kelt egybe. A házasságkötés pár országban legális szellemekkel, de nem Nagy-Britanniában, ezért választották az esküvő ezen módját. Amanda fel is vette Jack családnevét, és állítja, hogy bármely bíróságon harcolni fog, ha megkérdőjelezik a kapcsolatukat.

Ő a lelkitársam. Olyan boldog vagyok, ez nekem a kapcsolat tökéletes formája.

Miután napvilágot látott az esküvőjük, sokat támadták Amandát, amire ő összehasonlította a szellemszexet a melegek jogaival:

Menjünk vissza 20 évvel ezelőttre. Ha meleg voltál, akkor szembe kellett nézned azzal, hogy durván bánnak veled. Főként Írországban, ha elmondtad, hogy meleg vagy, akkor akár meg is verhettek egy szombat este. Most van egy szó azokra az emberekre, akik szellemekkel szeretkeznek, ez a spektrofília, szóval ez is egy szexuális irányultság. A spektrofília több ezer év óta létezik, de az emberek nem beszélnek róla.

Egyébként nemrégiben egy bristoli nő is arról beszélt, hogy szellemekkel fekszik le. Az elmúlt 12 évben összesen hússzal, és annyira kedveli a szeretkezés ezen formáját hogy már emberi szerelmet nem is keres.

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik