Élet-Stílus

Azért fizettek nekik, hogy szeretkezve próbálják ki Ausztrália luxushoteljeit

A 23 éves Jessica D’Argent és barátja, a 26 éves  Justin Engelke megnyert egy pályázatot, hogy Ausztrália luxushoteljeit körbejárva írják meg egy utazási blognak, a Places of Intimacynek erotikus élményeiket.

A Byron Bay-i The Atlantic-ről például azt írta Engelke:

A szoba csúcspontja a kültéri esőt imitáló zuhanyfej és a tetőről lelógó hintaszék volt. A szék tökéletes magasságban volt, mintha ránk szabták volna. Fürödve a napfényben, felemeltem az ülésre Jesst, gyengéden elkezdtem masszírozni, ügyelve arra, hogy passzoljak a felakasztott szék mozgásához. Jess boldogan akaszkodott a karjaimba.

A pár – amely hat éve alkot egy párt –  aközött a tíz pár között van világszerte, akiket a szokatlan útikalauz elkészítéséhez kért fel egy óvszereket forgalmazó cég. Az olvasókat a legjobb helyekről (így a teraszoktól kezdve, a folyosókon át a zuhanyzóig) akarják informálni, amiket vétek lenne kipróbálatlanul hagyni.

Engelke a Daily Mail Australiának azt mondta, hogy csodálatos két héten vannak túl, amiben minden költségüket fizették, csakhogy leírják a tapasztalataikat. De nem csak a szexuális élményeiket írták meg, hanem a hotelekről is beszámoltak.

https://www.instagram.com/p/BaxrP6_DX3l/?taken-by=justin_engelke

A férfi arról is beszélt, hogy nem igazán fél attól, hogy emiatt rosszalló pillantásokkal kell szembenézniük esetleg, a családjuk és a barátaik is vidáman fogadták az útikalauzt.

A pályázat egyébként több körös volt, az Instagram-oldalaikkal lehetett belépni, majd egy mini kérdőív kitöltése után egy interjún kellett részt venniük a Skype-on keresztül.

Kiemelt kép: Instagram/justin_engelke

Ajánlott videó

Olvasói sztorik