Élet-Stílus

Pedofilnak hitték a lányával a rákos anyjához utazó férfit

A 46 éves Karl Pollard a macclesfieldi Travelodge hotelben szállt meg 14 éves lányával. Egy szobát vettek ki, hogy meglátogassák a kórházban Stephanie nagymamáját, akit rákkal kezelnek a település kórházában. Négy órát utaztak vonattal a beteg nőhöz.

Nem akartam elhinni. Így is elég nehéz volt már, de csak még rosszabb lett. Éppen a fogamat mostam, aztán azon kaptam magam, hogy pedofilnak neveznek.

Pollard – aki sclerosis multiplexben szenvedő feleségét is ápolja – az anyját akarta meglátogatni, mielőtt még egy komoly kezelésnek vetették volna alá az agresszív tüdőrákja miatt. Nem lehetett tudni, mennyi ideje van még hátra. Lányával egy kétágyas szobát vett ki az apa a Travelodge hotelében, mert azt mondták neki, hogy ez maradt az egyetlen szabad szobájuk. Mégis emellett a szállás mellett döntöttek, mert csak 20 perc sétára található a kórháztól.

Mikor megérkeztek, ma recepciós is furán nézett rájuk, de akkor még nem foglalkoztak vele, felmentek a szobába kicsomagolni.

Tíz perccel később valaki kopogtatott az ajtón. Egy rendőrnő állt ott, azt hittem, hogy az anyámmal vagy a feleségemmel történt valami. De azt mondta, hogy a Travelodge hívta őket, mert az gondolják, pedofil vagyok.

– nyilatkozta Pollard.

A lányom sírva fakadt, annyira megijedt, engem pedig elvittek kihallgatni.

– tette hozzá. Stephanie-t is kihallgatták, rengeteg kérdést tettek fel neki, nem akarták elhinni, hogy valóban Pollard az apja.

Az apa szerint a hotel nem ajánlott fel nekik semmit a feljelentést miatt, később viszont a Travelogdge szóvivője azt mondta, megtérítik a család 150 fontos, vagyis úgy 52 ezer forintos szállodaköltségét, és egyben elnézést kértek Pollardéktól 0 írta a Daily Mail.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik