Élet-Stílus

Az idősotthonba nem vihette legjobb barátját a 92 éves nő, hatalmas segítséget kapott

Kénytelen volt egy kutyamenhelyre beadni 12 éves chihuahua keverékét egy 92 éves nő, mert az idősek otthonába, ahova bekerült, nem engedélyezik a háziállatok tartását.

Az idős nő mindezek előtt egy komoly műtéten is átesett, aztán mielőtt beköltözött volna az otthonba, nagyon úgy tűnt, hogy ez egy rendkívül szomorú történet lesz, de nagy változást hozott, mikor a menhely kirakta a kutya, Sir Blacky történetét a Facebookra.

Az eb mindössze egy éjszakát töltött a Front Street állatmenhelyen, 20 ezren osztották meg a történetét és több tucatnyian akarták azonnal örökbe fogadni. Végül Donna Ortiz kapta meg a kutyát, bár ő inkább támogatónak nevezi magát, akinek a legfőbb vágya, hogy újra egyesíthesse a 92 éves gazdit és Sir Blackyt.

Happy Ending!! Sir Blacky has a home!!! This 92 year old woman was forced to surrender her dog to the shelter in order to go to a nursing home. She's heartbroken, and praying her beloved pup can find a wonderful new home. Can you help by sharing this video? Sir Blacky is a spry, healthy 12 year old chihuahua pug mix. He loves to jump in your lap and be close. He would be great for anyone who wants a lap dog they could walk, but that doesn't have a ton of energy. To meet Sir Blacky, visit our shelter! His animal ID# is 512268

Közzétette: Front Street Animal Shelter – City of Sacramento – 2016. december 21.

(via Goodfullness.net)

Kiemelt kép: Facebook/ Front Street Animal Shelter – City of Sacramento

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik