Élet-Stílus

Tinilányok durván megaláztak egy hajléktalan férfit

A 16-17 éves fiatalok azt hazudták, hogy ételt rendelnek neki.

Komoly vihart kavart az Egyesült Királyságban Sally Cudmore Facebook-bejegyzése. A nő egy borzasztó eset szemtanúja volt: többedmagával látta, amint fiatal lányok durván megaláztak egy hajléktalan férfit.

Az észak-kelet londoni Woolwichben található Nando’s gyorsétterembe három 16-17 év körüli lány lépett be nagy hanggal, mögöttük egy szegényes ruházatú férfi, akit a tinédzserek videóra vettek, és közben hitegették, hogy vesznek neki csirkét vacsorára.

A férfinak mondták, hogy üljön le, ők maguk pedig odamentek a pulthoz. Ezek után közölték vele, hogy már megrendelték az ételét, majd kimentek rágyújtani. A szemtanú szerint közben végig röhögtek és videózták „áldozatukat”.

A férfi a pultnál érdeklődött a megrendelt ételről, de kiderült, hogy a lányoknak eszük ágában sem volt meghívni őt. Kinevették és – ahogy a szemtanú írja – terrorizálták.

„Az a szegény ember nagyon csalódott volt” – írta Cudmore a bejegyzésben, amit azóta eltávolított, lévén, hogy a lányokat és családjaikat többen megfenyegették az eset után.

A poszt megjelent egy nyilvános Facebook-csoportban, ahol komoly visszhangja lett az ügynek, és nem kellett sokat várni, hogy felbukkanjon az egyik érintett is. A tinédzser azzal védekezett, hogy nem tudták „lerázni” a férfit és ezért kellett a trükköt alkalmazni a gyorsétterem pultjánál.

A többi szemtanú azonban a megalázott ember védelmére kelt: valaki azt írta, hallotta, ahogy a lányok gyalázkodtak, kocsik mögül kiugrálva ijesztgették a férfit, és valaki még azt is látta, hogy egy taxis felszólította őket, fejezzék be a zaklatást.

(Sun, Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik