Élet-Stílus

Egy 8 éves fiú több mint ezer játékot gyűjtött össze Puerto Ricó-i gyerekeknek

Csodás karácsonyi ajándékot adott a hurrikán sújtotta szigeten élő gyerekeknek.

Több mint ezer játékot gyűjtött össze a hurrikán sújtotta Puerto Rico szigetén élő gyerekeknek egy 8 éves kisfiú karácsonyra. A New Jersey államban élő Jayden Perez először csak a saját karácsonyi ajándékait akarta felajánlani a rászoruló gyerekeknek. Majd amikor anyukája elmondta neki, hogy minden gyereknek nem tud ajándékot adni, a kisfiú előjött az ötlettel, hogy kérjenek mindenkitől egy játékot. Amit aztán eljuttatnak Puerto Ricóra.

A Cofidis adventi mosolytippje:

Az adventi készülődés remek alkalom arra, hogy megtanítsd gyerekeidet a jótékonyság fontosságára. Gyűjtsetek össze feleslegessé vált ruhákat és játékokat, és vigyétek el közösen egy adománygyűjtő pontra.

A kisfiú egy videóban kérte az emberek segítségét, amit anyukája, Ana Rosando a Facebook-oldalán tett közzé. „Azt gondoltam, egy kis gyűjtés lesz, talán 50-100 játékot, ha összegyűjtünk” – mondta el Rosando a Huffington Postnak. Azonban ennél sokkal nagyobb lett.

A helyi sajtónak köszönhetően a hír gyorsan terjedni kezdett, és egymás után kezdtek érkezni a felajánlások. És nem csak a közelükben élő emberek reagáltak – mondta el Rosando az ABC Newsnak. Még Pennsylvaniából is jelentkezett egy férfi, hogy egy egész utánfutónyi játékot gyűjtöttek össze nekik, és az NBA kosárlabdaliga is húsz doboz játékot küldött el Jayden felhívására.

Az anyuka elmondása szerint már több mint ezer játék várja, hogy elvigyék a Puerto Ricó-i gyerekeknek, és még több felajánlott játék fog érkezni hozzájuk. A játékokat az eredeti terv szerint néhány barátjuk vitte volna el a szigetre, de miután kiderült, milyen sok ajándék gyűlt össze, egy szállítási cég felajánlotta, hogy ingyen elviszik azokat.

(Kiemelt fotó: Facebbok /Ana Rosando)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik