Élet-Stílus

5+1 rendhagyó ötlet karácsonyi ajándékra (X)

Néhány nem szokványos, de hasznos karácsonyi ajándékötlettel készültünk azoknak, akik szeretnének túllépni a zokni-nyakkendő-pipere szentháromságán.


1.       Kulturális élmény. A koncertek és színházi előadások legjavára érdemes időben jegyet venni. A pontos találat alapos kutatómunkát is igényel, ami még személyesebbé és értékesebbé teszi az ajándékot.

2.       Közös főzés. A magyar foci hanyatlása is közrejátszik ebben, de egyre több pasi tárgyal egymás között ínyencségekről, főzési trükkökről. A szakácskönyv már uncsi: válasszunk egyet a versengő műintézmények közül, ahol hozzáértő szakács iránymutatásával, menő konyhában gyakorolhatunk sous vide technikákat szívünk választottjával.

3.       Repülőgépszimulátor. Gyermekek és gyermeklelkűek szívét egyaránt megdobogtatja, hiszen a csajok jó részének is megfordult már a fejében legalább egyszer, hogy pilóta legyen. Mindenkinek kihagyhatatlan élmény a világ madártávlatból, majd a landolás egy mediterrán szigeten.

4.       Online zene. Anno ölni tudtunk volna egy-egy nehezen beszerezhető CD-ért, most a tizenévesek lába előtt (fülében) hever a teljes zeneipar. Ha gondtalan, reklámmentes szórakozást akarunk nekik biztosítani, vegyünk – akár családi – előfizetést egy zene-streamelő szolgáltatásra.

5.       Sörfőző szett. Bár a borok és pálinkák országa vagyunk, a kézműves sörök forradalma változtathat ezen. A pálinkafőzés nemzeti sportnak számít: legyen a pasink vagy az apukánk a házi sörfőzés pionírja. Adjuk meg nekik az élményt, hogy a saját sörüket szürcsölhessék és kínálhassák a cimboráiknak!

 

+1 Páros életbiztosítás. Racionális-romantikus alkatoknak való, a hosszútávú elköteleződést egy eljegyzési gyűrű szintjén egyértelművé tévő ajándék. Érdemes olyat választani, amely rugalmas, az élet szinte bármilyen kínál megoldást.

Az NN Biztosító Amulett életbiztosítása pedig akár mindkettőtökre is megköthető!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik