Élet-Stílus

Szendvicsemberként, az út szélén keres új vesét élete szerelmének a 74 éves bácsi

Bár nehezen jár, elkeseredésében több kilométert gyalogol minden nap az idős amerikai férfi, hogy megmentse felesége életét.

Elkeseredésében több kilométert gyalogol minden nap szendvicstáblával a vállán a Utah állambeli Farr Westben egy idős amerikai férfi, hogy új vesét találjon súlyos beteg feleségének, Deanne-nek – írja a The Huffington Post. A tábláján a

Need Kidney 4 Wife, azaz a Vesére van szüksége a feleségemnek

felirat olvasható a nő vércsoportjával és a telefonszámukkal együtt. A beszámolók szerint Wayne Winters neje 5-ödik stádiumú veseelégtelenségben szenved.

Hogy enyhítse Deanne gyötrelmeit az aggódó férj elhatározta, hogy minden áron megszerzi neki a szervet. Az ötletet egy 2013-as dél-karolinai eset ihlette: ott egy bizonyos Larry Swilling keresett hasonló módon vesét párjának – sikerrel.

Egyelőre Wayne akciójára is pozitív válasz érkezik az emberekből: sokan megállnak mellette az autójukkal és felajánlják a segítségéküket vagy biztatják őt. A férfi reméli, hogy hamarosan megtalálja a megfelelő donort.

Az idős úr ráadásul nemcsak felesége miatt kampányol. A hátán lógó táblán felhívja a figyelmet arra, hogy

Utah és Idaho államban 1000 beteg vár vesére.

Azt mondja, ha sikerrel jár, akkor sem áll le a szendvicsreklámmal, és bár nehezen jár, tovább népszerűsíti a szervadományozást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik