Élet-Stílus

Fájdalmas meglepetésben volt része a férjnek, aki rátörte az ajtót élvező feleségére

Egy floridai nő csúnyán képen törölte férjét, miután a pasas megpróbált bejutni a hálószobájába, miközben ő kényeztette magát – írja a Daily News.

A rendőrséget családon belüli erőszak miatt riasztották csütörtökön egy Port St. Lucie-i házhoz, amelyben a 43 éves Garrett Higgs és a 42 éves felesége Flavia Higgs élnek. A férjet az autófelhajtón találták.

Elmondása szerint, mikor megérkezett az otthonába, nyögéseket hallott a felesége hálószobájából. Kísérletet tett rá, hogy bejusson az ajtón, dörömbölt is, de nem érkezett válasz.

Garrett azt hitte, egy másik férfi is van a házban, ezért egy csavarhúzóval igyekezett feltörni a zárat, miközben neje bentről próbálta megakadályozni az akciót. Mikor végre bejutott, Flavia egy jól irányzott ütést mért az arcába.

Kiderült, hogy a pár több mint egy éve elhidegült egymástól és nem élt házaséletet. Olyannyira, hogy külön hálószobába költöztek. Flavia bevallotta a rendőröknek, hogy már jó ideje nem volt férfivel és éppen magának szerzett örömöt, amikor társa berombolt a helyiségbe.

A rendőrség végül a nőt vádolta meg félreértésből adódó, családon belüli bántalmazással, mert ő volt az, aki fizikai kapcsolatot kezdeményezett a férfival szemben. Előállítása után ki is engedték a fogdából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik