Élet-Stílus

Kiderült, kire gondolnak az emberek maszturbálás közben

Például a párjukra.
Kapcsolódó cikkek

A címben egy ici-picit hazudtunk, de csak egy leheletnyit, mert igazából az derült ki, hogy kire gondolnak a britek, miközben szerelmi életet élnek saját magukkal.

Egészen pontosan 2000 brit lakost kérdeztek meg egy felmérésben arról, ki az a személy, aki megjelenik a lelki szemük előtt, amikor épp önkielégítésre adják a fejüket (kezüket).

Ha hiszik, ha nem, a nők 31 százaléka, a férfiak 39%-a a párjára gondol, miközben azt csinálja.

A szexuális kellékeket gyártó japán TENGA cég megbízásából készíttetett felmérésből kiderül, hogy a brit férfiak harmada, a nők 15 százaléka egy korábbi partnerét képzeli el ilyenkor. Sokan ismert emberekről vagy kitalált szereplőkről ábrándoznak önnön magukkal folytatott szerelmeskedés közben, míg a férfiak 33 százalékánál egy másik ismerősük (tehát nem a partnerük) az elképzelt szexuális szituáció főszereplője.

A Sun által megszólaltatott szexológus szerint nincs ezzel semmi gond, hisz a fantáziálás – ahogy a szó is mondja – pusztán fantáziálás. Az, hogy ilyenkor mit képzelünk el, nem biztos, hogy egyezik azzal, amit szeretnénk megvalósítani az ágyban.

via GIPHY

Ajánlott videó

Olvasói sztorik