Élet-Stílus

Kakilós randi: megszólalt az etikett-szakértő is!

Szakember is elmondta a véleményét a nyilvános vécézésről.

Éééés: még mindig a legszörnyűbb randi: a kakiját kihalászó, majd kidobó, majd ismét kihalászó lány után megszólalt a szakértő is!

A junkee.com egy etikett-tanácsadással foglalkozó ausztrál cég, a Good Manners Company igazgatóját, Anna Mussont kérdezte az ügyben.

A szakértő szerint a lány jól tette, hogy a diszkrlcióra törekedett, de ez az igyekezete nemcsak, hogy nem jött be, de az elképzelés vissza is ütött.

De mi lett volna a célravezető megoldás?

Musson szerint: nyíltan felvállalni a kaki lehúzhatatlanságát, és megtudakolni, van-e rá mód, hogy a fiú valahogy úgy segítsen a lehúzásban, hogy közben ő maga nem megy be a vécébe.

A szakértő állítja: mindig fontos az őszinteség, és ha megosztjuk valakivel a problémánkat, akkor azzal már a megoldás nehézségét is jelentősen csökkenteni tudjuk – hiszen onnantól már ketten dolgozunk az ügyön.

Mit tegyünk hasonló esetben?

Musson azt mondja, hogy ha nyilvános helyen, mondjuk, egy buliban ránk jön a kényszer, és sikerrel járunk, de a lehúzás tekintetében problémák adódnak, akkor a legtöbb, amit tehetünk, hogy letakarjuk egy darabka vécépapírral a kakit, és kiírjuk egy másik papírra, hogy a WC nem működik, figyelmeztetve a veszélyre a következő aspiránst.

via GIPHY

Kiemelt kép: illusztráció / Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik