Élet-Stílus

Sz*r szülinapja volt egy kislánynak, de nagyon örült neki

Vannak gyerekek, akik ha komolyan a fejükbe vesznek valamit, akkor nincs erő, ami eltántoríthatná őket. Pontosan ilyen a St. Louisban élő Rebecca hároméves kislánya, Audrey is.

Amikor az anyja megkérdezte a tőle, hogy milyen témájú bulit szeretne a harmadik szülinapjára, a kislány némi gondolkodás után rávágta, hogy: kaki.

Rebecca néhányszor megpróbálkozott szalonképesebb, unikornisos, vagy hercegnős irányba terelni a lányát, de hiába, Audrey ragaszkodott a kakis szülinaphoz. Rebecca megadta magát.

Fotó: Rebecca

A bulin voltak kakilufik, kakitorta, kakisütik, kakipinyáta, és játék amikor bekötött szemmel kell beletenni a rajzkakit a rajzvécébe. Rebecca még egy kakijelmezbe is hajlandó volt belebújni.

A fiatal anya azt mondja, egy dolgot megtanult, amit szeretne a többi szülővel is megosztani.

„Ha azt akarod, hogy a gyereked boldog legyen, akkor olyan szülinapot csinálj neki, amilyet ő szeretne, és olyat, amilyet te.”

A nő azt mondja, amikor a Facebookon vagy a Pinteresten próbált ötleteket keresni a szülinapi zsúrhoz, észrevette, hogy a szülők egy jelentős részét sokkal jobban érdekli, hogy egymást lenyűgözzék, mint az, hogy mennyire boldogok a gyerekeik, ami szerinte nem helyes.

(via Elite Daily)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik