Élet-Stílus

Egy tavon átúszva menekült meg elrablóitól a 15 éves lány, akit 29 napon át erőszakoltak

Elrabolták, 29 napig fogva tartották és rendszeresen megerőszakolták azt a 15 éves minnesotai kislányt, aki abban a tudatban ment el otthonról, hogy édesapja barátainak fog segíteni.

Az ügyészség csütörtöki közleménye szerint az őrizetbe vett három férfi szíjakkal kötözte meg és egy WC-ben tartotta bezárva a gyereket.

A lány a vallomása szerint azt hitte, hogy meg akarják ölni őt.

Egy alkalommal, amikor önvédelemből megütötte az elkövetők egyikét, az a víz alá fojtotta, majd később egy kötelet helyeztek a nyakába, amin egészen addig kellett lógnia, míg nem kapott levegőt.

Hetekkel az elrablása után a rendőrség kopogtatott a mobilház ajtaján. Egy ellopott vagyontárgyat kerestek, de senki nem nyitott nekik ajtót. A lányt ezután egy teherautóba rakták és egy elhagyatott épületbe szállították.

A 15 éves lány a vidéki ingatlanból kedden tudott megszökni. Elkövetői majd’ egy hónap után hagyták őt először magára, mikor elmentek pizzázni. Először a szomszédos házakból próbált segítséget kérni, majd egy tavon átúszva végül egy gazdát leintve menekült meg.

Az AP személyiségi jogokra hivatkozva nem nevezte meg az áldozatot. A lány csütörtökön találkozhatott újra a családjával.

A gyanúsítottak 20, 31 és 32 évesek.

(Yahoo)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik