Élet-Stílus

Valami nagyon nem stimmel a pornóst megharapó cápa videójával

Lassan egy hete már, hogy bejárta az egész internetet az a videó, amelyen Molly Cavally, pornószínésznőt megharap forgatás közben egy hatalmas cápa. A felvétel rövid idő alatt nagyon népszerű lett, ám most kiderült, hogy az egész sztori valószínűleg hatalmas kamu.

A videót cápaszakértők is látták, akik szerint képtelenség, hogy Cavally lábát egy cápa harapta volna meg.

Sokan már a felvétel megjelenésekor sejtették, hogy valami nem stimmelhet, mivel a videót rögzítő pornófilmekkel foglalkozó vállalat, a CamSoda közleménye szerint a Cavally-t egy citromcápa harapta meg, amely köztudottan nem jelent veszélyt az emberre.

Akárhogy is, a színésznő az eset után megköszönte a sok jó kívánságot az Instagramján a következő képpel:

https://www.instagram.com/p/BTnYSkplE_9/?taken-by=iammollyxoxo

Aki figyelmesen végignézi a videót (amit itt tudtok megtenni) az észreveheti, hogy a felvétel valószínűleg vágva van, vagyis egészen biztosan nem azt látjuk, ami a valóságban történt. A legárulkodóbb jel azonban mégis az, hogy a Floridai cápacenter vezetője elárulta, két hónappal ezelőtt megkeresték a CamSoda emberei, hogy

készítenének egy kamu cápaharapásos videót, egy olyat, ami biztosan virál lesz

Ebbe a floridai intézmény bele is ment, ám akkor már visszamondták az egész projektet, amikor meglátták Cavally kamu harapását. Ehhez ugyanis nem szívesen adták volna a nevüket és a szakértelmüket.

Gizmodo

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik