Élet-Stílus

A pornófilmek legidegesítőbb jelenségei

Mi bosszantja leginkább a nézőket?

A BuzzFeed arra kérte olvasóit, írják meg, mik azok a fordulatok, jelenségek, klisék a pornófilmekben, amik a legjobban idegesítik őket. A beküldött kommentekből szép gyűjtemény állt össze, mi pedig most ezekből kiválogattuk a legjobbakat.

Tessék:

A nem sokat tétovázó vízvezeték-szerelő

Thinkstock

Na, nem mintha elképesztő fordulatokban gazdag sztorira vágyna bárki is, de azért az elég idegesítő, hogy amikor kiérkezik a helyszínre a szakember, utána gyakorlatilag azonnal rátérnek a lényegre. A kommentelő ezt így írta le:

10 másodperccel a kezdés után: „Á, üdv, köszönöm, hogy kijött, arra van a mosdókagyló”.

15 másodperccel a kezdés után: a háziasszonyt a mosogatógép tetején teszi magáévá a szerelő, a szerelő barátja és a háziasszony mostohafia.

A zoomolás

Az egyik kommentelő szerint óriási szívességet tennének az operatőrök, ha megtennének egy lépést hátrafelé. Nem kérünk a szuperközeli zoomból. Ahogy írja a hozzászóló:

„Kedves operatőr, lehet, hogy filmes díjat szeretnél elnyerni, de én csak szeretném nézni, ahogy két ember dönget. Ez pornó, és nem orvosi oktatófilm”.

A filmzene

Egy másik hozzászóló kiemelte, mennyire katasztrofális a pornófilmek zenéje. „Egy 70-es évekbeli pornós bajuszt látok magam előtt, ahogy tacót eszik”.

Megromlik a tej

Ez nem tűnik általános problémának, mármint valószínűleg kevés felnőttfilm-rajongót zavar, de azért idézzük:

„A lány épp müzlit készített, amikor a barátja belépett a konyhába. Aztán felrohantak, és ott hagyták a konyhapulton a tejet. Hát ezt így még én sem tudtam élvezni, végig arra gondoltam, hogy a tej meg az asztalon maradt.”

A pizzafutár-problematika

Hogy megjelenik a csávó, és kihozza a pizzát, amit aztán senki nem fogyaszt el.

Kamerába néző színészek

„Ne is figyelj rám, csak foglalkozz azzal, amit épp csinálsz”.

A narrátor

„Á, igen, nagyon jó, igen, csináld, ó, még” – a VILÁGON NINCS olyan ember, aki megállás nélkül pofázik szeretkezés közben.

Béna hangok

„A srácok, akik olyan nyögéseket produkálnak szex közben, mintha épp egy nagyot szarnának. Vagy a nők, akik épp kényeztetnek valakit, de közben ők adnak ki olyan hangot, mintha életük csúcsorgazmusát élnék át.”

 

Kiemelt fotó: Wikipedia

Ajánlott videó

Olvasói sztorik