Élet-Stílus

Perverz szexuális kifejezésre kerestek a legtöbben a pornó fellegvárában

Ugyanakkor érthető, hogy miért érdekli ennyire az embereket a téma.

Nem újdonság, hogy a PornHub olykor-olykor őrült izgalmas statisztikával jelentkezik. És az is nyilvánvaló, hogy a világ legnagyobb online pornóbirodalmának adatsoraiból nem (csak) az erotikus témák iránti érdeklődésről kaphatunk képet.

Legutóbb arról számoltunk be, hogy karácsony környékén a felnőtt tartalmakra fogékony amerikai polgárok leggyakrabban olyan keresőkifejezéseket gépeltek be, mint a Mikulás csintalan segédje vagy például: karácsonyi orgia.

Mivel láthatóan a társadalmat lázban tartó kérdések hatnak a pornós keresésekre is, egyáltalán nem meglepő, hogy a PornHub statisztikusai szerint a keddi napon

elképesztően megnőtt az érdeklődés a pisiszex iránt.

Természetesen nem arról van szó, hogy az amerikaiak egyik napról a másikra perverzzé váltak; a téma azért került reflektorfénybe, mert Donald Trump vagy magára vizeltetett Moszkvában vagy sem.

A legfrissebb PornHub-adatok szerint január 10-án 102 százalékkal, január 11-én pedig 289%-kal többen kerestek a golden shower kifejezésre, mint egy átlagos napon.

A legnépszerűbb keresőkifejezések: piss (pisilni), pissing (pisilés), pee (pisi), golden shower (aranyeső); de a watersports (vízi sportok) kifejezésre is 215%-kal többen kerestek rá, mint korábban, és egyáltalán nem úszóversenyekre vagy vízilabda-közvetítésekre voltak kíváncsiak.

pornhub.com/insights
pornhub.com/insights

 

Kiemelt fotó: Közönséges aranyeső / Laburnum anagyroides (Wikipedia)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik