Élet-Stílus

A karácsonyi orgiára sokan voltak kíváncsiak

Mikulás csintalan segédje és a többiek: ezekre kerestünk a legnagyobb pornóoldalon.

Megszokhattuk, hogy a világ legnagyobb internetes szexbirodalma, a PornHub bizonyos időszakonként rendkívül izgalmas statisztikákkal jelentkezik. Az adatgyűjteményekből általában kiderül, hogy milyen kulcsszavakra keresnek rá a napi betevő felnőttfilmes adag megtekintése előtt a férfiak és a nők.

Természetesen a legfrissebb adatsor a karácsony szezonra vonatkozik: a pornóvilág tudósai összeállítottak egy listát a legnépszerűbb kulcsszavakról, amelyekre az ünnep napjaiban kerestünk (illetve ti kerestetek, mi sosem tennénk ilyet).

A lista élén a Santa (azaz Mikulás) kifejezés áll, amelyre a karácsonyi szezonban 447 százalékkal többen kerestek rá, mint egy átlagos napon.

A második helyen a karácsonyi ajándék végzett – a PornHub-felhasználókat nyilván érdekelte, hogy a felnőttfilmekben milyen meglepetéseket adnak egymásnak a szereplők, és hogyan hálálják meg a sok szép szuvenírt.

A lista harmadik helyén a Xmas (azaz karácsony) található, forrásunk szerint azért a rövidített alak,

mert azt könnyebb egy kézzel begépelni.

Az igazán izgalmas kifejezések azonban csak ezután következnek: ötödik helyen a christmas orgy, azaz a karácsonyi orgia látható, 796 százalékos növekedéssel, a hetedik pozícióban pedig a karácsony hármasban szókapcsolat található, ami nem a kis családok ünnepi szokásaira vonatkozik.

A lista további érdekes elemei:

  • Mikulás kis segédje,
  • Mikulás csintalan segédje,
  • Mikulás felizgult segédje,
  • karácsonyi céges buli és a
  • karácsonyi krémes süti.

A férfiak 34 százalékkal nagyobb arányban kerestek rá karácsonyi kifejezésekre, mint a nők, jelentsen ez bármit is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik