Élet-Stílus

Hatalmas összegeket kaszál a nő, akit ölelkezésért fizetnek

Karácsonykor sokakban erősebb a vágy a testi kapcsolatra. Szexről szó sincs.

Lisa VanArsdale betegre keresi magát az utóbbi időben. A 27 éves lány az egyik legnépszerűbb fizetős barát New York-ban.

Ezt úgy kell érteni, hogy Lisát a társaságáért fizetik. Azért, hogy megölelje a kuncsaftjait. De semmi több.

A Snuggle Buddies (Ölelő Haverok) cég szolgáltatása, hogy egyedül élő (vagy éppen alkalmilag magányos) embereket szórakoztatnak. Lisa akár órákig is ölelkezik az erre vágyó ügyfelekkel.

facebook.com/lisa.m.vanarsdale
facebook.com/lisa.m.vanarsdale

A lány telefonon mindig előzetesen felméri a terepet: megpróbálja kiszűrni azokat a jelentkezőket, akik az ölelésnél többre vágynak.

A szex ugyanis nem része a szolgáltatásnak.

A New York Post-nak nyilatkozó nő elmondta: csak az elmúlt két hétben 15 ölelkezéses randira hívták el. A karácsonyi szezonban megsokszorozódik az érdeklődés a szolgáltatás iránt, hiszen ilyenkor az egyedül élőknek még fontosabb, hogy valakivel kellemes órákat töltsenek el.

Elmesélte az egyik legutóbbi alkalmat: egy ügyfél egy vidéki kisvárosból utazott New York-ba, hogy találkozzanak. Elmentek egy kubai étterembe, aztán sétáltak a karácsonyi vásárban, majd az éjszakát a hotelszobában töltötték, ahol egész éjszaka ölelkeztek. Mint kiderült, a férfinak van felesége, akivel nagyon jó a szexuális életük, de az asszony sosem szeret csak úgy ölelkezni.

Lisa az említett szolgáltatásért 330 dollárt (körülbelül 98 ezer forint) kapott a klienstől.

Kib.szottul szeretek ölelkezni. A pénz meg jól jön”

– mondta el szakmai ars poeticáját a lapnak.

 

Kiemelt fotó: Facebook/Lisa Van Arsdale

Ajánlott videó

Olvasói sztorik