Élet-Stílus

Egy novemberi éjszaka a lelki egészségért

Idén novemberben első alkalommal rendezik meg a Lelki Egészség Éjszakáját. A rendezvényen formabontó keretek között szeretnék felhívni a figyelmet a lelki egészség fontosságára.

A szervezők ismert szakemberek előadásai mellett számos aktivitással várják a látogatókat: többi között különböző iskolák önismereti workshopjai (pszichodráma, szomatodráma, táncterápia, művészetterápia), jógaórák, meditáció és más sajátélményt nyújtó foglalkozások várják a közönséget.

Az esemény lehetőséget nyújt a különböző önismereti módszerek és technikák kipróbálására, valamint egy olyan szemlélet kialakítására, melynek segítségével a résztvevők képessé válnak saját érzéseik, aktuális hangulatuk és testi folyamataik alakítására.

2016. november 5-én 17-23 óra között a Ráday utca-Palotanegyed vonzáskörzetében három nagyobb és két kisebb, egymástól gyalogosan is egyszerűen megközelíthető helyszín várja az érdeklődőket. Ezek: a Premier Kultcafé, a MÜSZI, a H13 Inkubátorház, az Adna Café és a Lelki Egészségvédő Alapítvány (LEA) Ráday utcai Ambulanciája és Képzési Központja.

Az est folyamán a szakma elismert képviselői tartanak előadásokat. Például: Tari Annamária, dr. Szondy Máté, dr. Pilling János, dr. Forgács Attila. és Prof. Dr. Bagdy Emőke.

A látogatók ezzel párhuzamosan a többi helyszínen gyakorlati keretek között, szakemberek segítségével nyerhetnek bepillantást az egyes módszerekbe. Mintegy 20 önismereti workshop, illetve egyéni tanácsadási lehetőség várja az érdeklődőket.

A Lelki Egészség Éjszakája helyszíneire a helyszínen vagy elővételben lehet karszalagot venni. Az előadásokra és a workshopokra előzetes regisztráció szükséges, a fennmaradó helyekre pedig a belépés érkezési sorrendben történik. Részletes információkat a rendezvényről itt találnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik