Élet-Stílus

Széll Tamás mehet a levesbe, kirántották a Túró Rudit

Rendesen, panírban és forró olajban. Nem hiszed el.

Néhány hónapja írtunk arról, hogy egy ember megcsinálta a rántott vizet. Bár a magyar konyhákban komoly hagyománya van a rántott bárminek (egyet mondunk: parizer), nem magyar ember volt.

A magyarok durvábbat tudnak.

Az ApróSéf oldalon bukkantunk rá a rántott túrórudi receptjére, videót is mellékeltek az elkészítés folyamatáról. Gyerekzsúrokra ajánlják.

Ajánlott videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.