Az egy hét leforgása alatt 104 ezer követőt vonzó fiók ismertetője beszédes:
Így kellene kinéznie a címkéknek, hogy segíthessenek neked elérni a bikiniszezonra kitűzött céljaidat.”
Íme, néhány további kreatív fotó a gyűjteményből:
Az alapítók, a madridi Rodrigo Batista és a firenzei Alessia Mordini marketinget tanulnak és Londonban töltött gyakornoki időszakuk során dolgozták ki a projektet.
Speciális problémának tartjuk a témát, ezért fókuszáltunk erre. Valójában senki nem tudja, hány kalóriát rejtenek ezek a termékek. A sok-sok szám között kisméretű betűtípusokkal a gyártók mindig csak azt tüntetik fel, hogy egy adagban mennyi kalória van.”
– nyilatkozta Batista.
Ha mostanában te is élénkebben figyeled a kalóriákat a csomagoláson,
Nemcsak a bikiniszezon egyik favoritja lehet ez az abszolút természetes nassolnivaló, a nyáresti grillpartikon is népszerű leszel vele.
Tetőző barackszezon ide, lecsengő cseresznyehetek oda, a hétvégén óriási ananászokra leltem a Vásárcsarnokban, és nem bírtam ki, hogy ne próbáljam ki az alábbi receptet. Megérte. ♥
Vaníliás-gyömbéres grillezett ananász
Hozzávalók:
- 1 nagyobb, érett ananász
- 1 teáskanál vaníliakivonat
- 1 teáskanál őrölt gyömbér
- 1 evőkanál kókuszvirágcukor vagy méz
- egy csipetnyi cayenne bors
- 2 evőkanál szőlőmagolaj
- friss menta a tálaláshoz
1. Tisztítsd meg az ananász a héjától, hosszában vágd 4 egyenlő részre, ezután pedig szeleteld fel.
2. Helyezd az ananászszeleteket a grillrácsra és kb. 6-7 percig süsd mindkét oldalán.
3. Egy kisebb tálban keverd össze a vaníliakivonatot, a gyömbért, a cukrot (vagy mézet), a borsot és az olajat, majd finoman kend meg vele az ananászgerezdek széleit. További 5-6 percig, illetve addig süsd őket, amíg kellően barnák lesznek.
4. Vedd le őket a rácsról és tálald friss mentalevelekkel. Mindenképp frissen, melegen érdemes fogyasztani.
Jó étvágyat!
(Az eredeti recept forrása: www.cooking.nytimes.com.)