Élet-Stílus

Jamaika lett a Karib-térség legszebb szigete

A TripAdvisor Travelers’ Choice szavazáson megválasztották 2016 legszebb szigeteit a világon. A földkerekség összes szigete részt vett a szavazáson, amelyről utazók véleményt írtak a nemzetközi utazási oldalon. A kiértékelésnél egyaránt számított a szigetekről írt általános vélemények mennyisége és minősége, valamint a rajtuk található szállodák, éttermek és látnivalók pontozása.

Az utazók a Hawaii-szigetcsoport második legnagyobb szigetét, Maui-t választották első helyre, ezt követte az Égei-tengeren fekvő görög Szantorini, majd Jamaika a Karib-térségből.

“Jamaika számára nagy megtiszteltetés, hogy a szavazáson a világ harmadik legszebb szigetnek választották, arról nem is beszélve, hogy első számú sziget lett a Karib-térségben. Nincs kétségem afelől, hogy ennek alapjául az utazók nálunk eltöltött örömteli ideje szolgált. A szálláshelyek, a kultúra, a látnivalók, a gasztronómiai kínálatát, különösen a melegszívű emberek teszik felejthetetlenné a szigetet. Gratulálunk mindenkinek, aki ezt lehetővé tette, és köszönöm a látogatóknak is, akiket szívesen várunk vissza újra és újra”

– mondta a Paul Pennicook, a Jamaikai Turisztikai Hivatal igazgatója.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik