Élet-Stílus

Hét hónapos csecsemőt terrorizált a bébiszitter, vizsgálják az ügyet

A bébiszitterre egy strandoló édesanya hívta ki a rendőrséget, mert úgy ítélte meg, hogy az illető hölgyemény direkt fájdalmat akar okozni a felügyeletére bízott babának.

Bilincs még nem kattant, de a gyermekvédelem már vizsgálódik. Elmeséljük a nem túl hosszú, ám annál érdekesebb Indianában játszódó sztorit az elejétől.

Az egész ügy természetesen a Facebooknak hála kapott nagy visszhagot. A feljelentő anyuka, Desiree Howell ugyanis nem volt rest, és amíg várta a zsarukat, gyorsan készített egy leleplező videót az esetről.

Ezt

Majd posztolta a közösségi oldalra, azzal a felütéssel, hogy reméli hamar beazonosítják a gonoszkodó bébicsőszt. Howell állítása szerint a videóban látható eset nem egyszer és nem véletlenül történt meg. A bébiszitter szerinte direkt ültette a kicsit a vízzel teli vödör alá, aki láthatóan remeg és sikoltozik a nyakába zúduló víztől.

A hölgy a poszt alatt hozzászólásban azt is leírta, hogy a bébiszitter egyéb agresszív dolgokat is művelt a gyerekkel. Mezitláb járatta a forró földön, és olyan magasra lökte a hintában, hogy a gyerek rángatózott benne.

Talán nem meglepő, de néhány órán belül a Facebooknak köszönhetően a baba édesanyja ráismert gyermekére és alkalmazottjára. Az esetet látva pedig teljesen kiborult, és azonnal kirúgta a felvigyázót..

Az ügyet pedig, ahogy már említettük vizsgálja az indianai gyermekfelügyelet.

via Cosmopolitan

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik