Élet-Stílus

Féléves kisfiával súlyzózik a szuperszexi kismama

Egy hónappal ezelőtt bejárták az internetet a fitneszmodellként dolgozó Chontel képei, amiket mindenki szkeptikusan szemlélt, mondván, lehetetlen, hogy ez a nő egy hónap múlva szülni fog.

Emlékeztetőként, a hölgy így nézett ki néhány héttel ezelőtt:

Akik azóta izgultak, vajon mi történt azóta, jó hírünk van, a baba megszületett. Itt az újdonsült anya és a kicsi Miah. A fotó 13(!) nappal a szülés után készült.

To my snappers the crop from this mornings walk is from @lornajaneactive its a new one so should still be available. It’s not a maternity crop but the straps can be unclipped so you can slide your arm out easily. It’s a support crop so 👌🏽 perfect for larger jugs 🍻 Today little Miah is 13 days old & my c-section incision is healing nicely. It’s larger then a normal one due to the doctors struggling to get Miah out at the time of my operation where my core held him in very tightly. Scar, stretch marks, wider hips, heavy “not so perky” jugs WHO CARES I have a baby & though I was very lucky to not have many of those I did receive a large scar which I am very proud of ☺️ Today is visiting day!!!!! #lornajane 🇦🇺🇳🇿SnapChat👉🏽 ChontelDuncan (@chontelduncan) által közzétett fénykép, 2016. Ápr 6., 17:41 PDT

Egy másik anya, Kristy most úgy döntött, vissza kell nyernie bombaalakját, úgyhogy máris edzésbe kezdett. Ebben pedig kisfia is segít neki. Hogy hogyan?

  Úgy tűnik, mindketten élvezik a mozgást.

És a hab a tortán. Ha most is épp egy csokit majszolva ülsz a monitor előtt, itt egy 6(!) hónapos baba, amint fekvőtámaszokat próbál csinálni. Elég jó motiváció?

(Independent)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik